Om Trulstorp Upplevelser

Ljusförsäljning inför Advent

Vi är en helt vanlig familj som i många år drömt om att få jobba mer fritt och på ett FB_IMG_1441282611253mer skapande sätt. Att få jobba nära varandra samtidigt som vi skapar något från grunden. Vi har alltid arbetat med och för mäniskor på olika sätt och när vi nu fick en möjlighet att bygga upp en egen verksamhet hemma på gården så kändes inte valet så svårt.

Folket som bor tillsammans med alla djuren på gården är Jens och Linda, dryga 40 år båda två, en arbetsbakgrund inom social sektor och ett brinnande intresse för det goda samtalet samt en genuin omtanke om den enskilde inviden vi möter. Jens är den storaFB_IMG_1441282619345 esten och kreatören i familjen och skapar mycket med hjärta och omtanke. Linda är den mer praktiska personen i hushållet som fixar och donar. Jens har sedan han var 7 år drömt om att få bli ”bonne” och det här är väl vårt sätt att vara bönder. Genom att leva nära jorden vi själva brukar och våra egna djur så försöker vi skapa ett självhushåll som vi vet att vi kan må bra av.

Familjen består även av våra tre barn, Moa, Elin och Hugo. De hjälper till och hugger in där det behövs, gärna med en sång eller truddelutt på tvärflöjt eller gitarr.

Vi bor på en gård strax utanför Höör och till gården hör ca 10 hektar mark mestadels bete och åkermark. Här är tanken att vi ska odla allt vi kan tänkas behöva för att må bra. Vi har egen mark för våra djur att beta på vilket gör att vi själva vet vad de får i sig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.