Tack 2016

Vilket år. 2016. Inte trodde vi väl att det skulle bli en sådan rivstart. Helt fantastiskt. Så många otroligt trevliga grupper vi har fått träffa och i stort sett alla har bokat om och kommer tillbaka till hösten. Så kul. 

Nu börjar vi få tillbaka energin och vi börjar planera för 2017. Vi kommer att börja med att åka till Formex mässan i Stockholm för dels inspiration men även en del inköp av ljusstakar och annat roligt.

Därefter drar vårens kurser i gång samtidigt som vi ska göra klart vårt beredning och tillagningskök.  Det innebär att till sommaren /hösten kommer vi att kunna servera lättare rätter och annat gott till våra deltagare.

Förberedelser för hösten i form av knutar och vekar samt förstöpning av lager kommer oxå att påbörjas nu under januari till april. 

Jaha vad händer mer på gården? Förhoppningsvis blir det lite kultingar då vi skaffat en egen galt. Nya kycklingar och ankungar hoppas vi ju så klart på. Vi ska dra i gång kläckaren nu i slutet vi januari.  Odlingarna ska i gång. Tror det blir stor fokus på lök och morötter i år. Återkommer senare varför ?

Vi håller även på med en renovering inomhus så vi lär väl gå lägga en del tid på att få i ordning där inne med. 

Lite smått och gott med andra ord. Härligt ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.