Ljusstöpning

Ljus är en del av vår vardag, varje dag tänder vi ljus i vårt hem, ljuset sprider värme och det sprider ett lugn som är svårslaget. Att kunna möta andra mäniskor tillsammans för att skapa värme och ljus. Ett tillfälle att kombinera värme, samtal och hantverk.

kvällsbild

 

 

Kursdagar Hösten 2018

Just nu har vi i stort sett helt fullbokat hela hösten, enbart enstaka ströplatser kvar, men hör gärna av dig så kan vi se om vi kan få in dig någonstans.

Pris:
Anmälningsavgift :
Heldag: 295 kr per person, då bjuder vi på frukost och eftermiddagsfika,  fri tillgång till frukt och dryck samt material.

De ljus du stöper betalar du 110 kr/kg för.
Du kommer att få betalningsuppgifter  skickat till dig så snart vi bekräftat din bokning.

Minst 5 personer i varje grupp och max 10 personer.
För dig som vill komma själv eller med bara en eller två vänner så finns det speciella datum för detta. (För att boka enstaka platser, vänligen kontakta oss per telefon eller e-post)

Har du/ni önskemål om att få lunch serverad kontakta oss i samband med att du betalar in anmälningsavgiften. Annars tar du/ni själv med lunch.

Möjlighet finns för specifika kundönskemål och utökat utbud, t.ex. avsluta stöpningen med ett vedeldat tunnbad eller avnjut en ostbricka i vinkällaren, kontakta oss för att diskutera dina önskemål och prisuppgift

Att tänka på inför kursdagen:
– oömmakläder eller förkläde
– låda (typ Pågens brödlåda), papperskassar att ta hem alla dina vackra ljus i.
– handdukar, silkespapper eller något annat mjukt att lägga mellan ljusen vid hemtransport

 

Kontakta oss via facebook, telefon eller mail för bokning.
info@trulstorpupplevelser.se   eller 0703-370105